Заточування в Україні.
Заточувальні роботи в обласних центрах

Щоб мати по-справжньому добре заточений ніж, інструмент чи холодну зброю, обов'язково потрібно мати відповідне обладнання. Зрозуміло, що такого обладнання у звичайних споживачів немає. Наважимося заявити, що хороших верстатів немає й у заточувальних центрах більшості обласних центрів України. Якщо ви подумаєте, що наша заява перебільшена, то помилитеся.

Що таке професійне обладнання?

Багато заточувальників вважають наявність саморобних точильних пристроїв ознакою професіоналізму. А більшість студій заточування мають аматорські заточувальні пристрої Chef's Choice і також позиціюють їх як високопрофесійне обладнання. Ми поспішаємо розчарувати як перших, так і других — справжнє професійне обладнання виглядає інакше. Наш сервіс має його — це шведський верстат Tormek T7.

Верстат для заточування Tormek T7 на момент написання статті — єдиний в Україні, і ми пропонуємо жителям нашої країни скористатися ним. Описувати Tormek T7 ми не будемо — йому присвячена окрема сторінка сайту. Тут лише зазначимо, що заточування здійснюється на 90 обертах за хвилину (майже як ручна робота), з водяним охолодженням і під потрібним кутом. Сукупність перерахованих особливостей гарантує ВІДСУТНІСТЬ ПЕРЕГАРТУВАННЯ ЛЕЗА — ножі довго зберігатимуть свою гостроту, як при ручній роботі (згадуємо японських майстрів з їх заточуванням на каменях).

Хто може скористатися нашими послугами

У теорії — житель будь-якого міста України. Ножі пересилаються нам «Новою поштою», ми заточуємо, відсилаємо назад. Зрозуміло, що передавати таким способом один копійчаний ніж не має сенсу. А от якщо ножів багато, то сенс з'являється — ми надаємо знижки, які можуть компенсувати вартість пересилки. І для кухаря елітного ресторану, що має багато ножів різних форм, які нема де професійно заточити, наша пропозиція може виявитися вигідною.

Ми точимо ножі всіх видів, зокрема ножі для суші зі специфічною формою, через яку їх не беруть у роботу в переважній більшості заточувальних центрів навіть у великих містах України. Якщо ви власник або кухар суші-бару, то ми готові допомогти вам — у нас великий досвід заточування ножів для суші та подібного нестандартного кухонного приладдя.

Як передавати ножі?

Обов'язкова умова — ножі повинні бути упаковані відповідним чином, придатним для транспортування. Будь-який ніж – це гострий предмет і, погодьтеся, зайві негаразди нікому не потрібні.

Чи є якась гарантія передачі?

Так, «Нова пошта» пропонує страхування вантажів. Ця пропозиція не позбавлена сенсу, якщо предметів для заточування багато і їхня загальна вартість є великою. Від себе додамо, що останніми роками система передач досить чітко відпрацьована і накладок не буває. Якщо, звичайно, не брати до уваги форс-мажорні обставини.

Які терміни заточування?

Ми зобов'язуємося заточити усі ваші ножі у день їх отримання. Цього ж дня буде здійснено їхнє зворотне відправлення, або, у крайньому разі, наступного дня. Таким чином, за два-три дні ви отримаєте свій набір ножів, якісно заточених на професійному устаткуванні.

Вас зацікавила наша пропозиція?

Тоді телефонуйте за номером 067 48 56 761 (Сергій). І не сумнівайтеся, ми домовимось!

Професійне заточування в Україні на Tormek T7. Вінниця, Дніпро, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.

Телефон майстра: 067 593-61-27
Часі роботи: з 8.30 до 16.00 (у неділю до 15.00)
Заточування в Одесі:
ножі, інструмент, кухонні прилади.
Виготовлення ключів
RU