Заточення ножів та сіток м'ясорубок в Одесі
Наш сервісний центр пропонує заточування ножів та сіток для м'ясорубок в Одесі. Роботи здійснюються на плоскошліфувальному верстаті, з сітки та ножа сточується мінімально необхідний для отримання гостроти шар (зазвичай вистачає зняти 0,05-0,15 мм).
Ножі та сітки приймаються тільки в чистому вигляді!
Вироби, покриті жиром або із залишками їжі, не беруться в роботу.
Зазначимо, що найкраще заточувати ніж разом із шліфуванням сітки — ефективність роботи м'ясорубки в цьому разі буде максимальною. На фото наведено деякі наші роботи.
Верстат знаходиться у виробничому приміщенні на околиці Одеси, тому заточити ножі за один день не вийде — зазвичай роботи здійснюються за два-три дні.
Для якісної роботи м'ясорубки потрібне максимальне прилягання ножа до сітки по всій поверхні. Саме через це здійснюється одночасне заточування ножа і шліфування сітки — якщо заточити тільки ніж, то нерівності, що залишилися на сітці, завадять щільному приляганню ножа по всій її поверхні.
Заточування на плоскошліфувальному верстаті вважається одним із найкращих варіантів — рівномірність обробки гарантується. При такому заточенні та шліфуванні відсутня будь-яка ручна фіксація ножа або сітки м'ясорубки, що неминуче призводить до появи зазорів між сіткою та ножем. До того ж, плоскошліфувальний верстат забезпечує охолодження виробів, що гарантує відсутність перегартування і тривале збереження гостроти заточуваної пари (хоча багато залежить від якості металу ножа і сітки).
Приходьте і переконайтеся у якості нашого заточування. Ручаємося, після цього ви станете нашим постійним клієнтом.
Наш сервіс-центр, окрім різноманітних послуг із заточування, пропонує також виготовлення ключів в Одесі — ми робимо дублікати як звичайних, так і патентованих фірмових ключів.